APK Nito

APK Nito is een onafhankelijk keurstation met ervaren APK-keurmeesters. Een vlotte objectieve keuring voor een vast bedrag.

Over ons

APK NiTo is een onafhankelijk APK Station welke zich specialiseert in neutrale algemene periodieke keuringen van voertuigen in Roosendaal en omgeving.

Hoe APK NiTo is ontstaan, wie we zijn en wat we precies doen kunt u hier lezen.

Geschiedenis

Niels Tolenaars, de eigenaar van APK NiTo, ging als 10-jarig ventje met zijn vader mee om een auto te kopen. Ze mochten toen een kijkje nemen in de werkplaats. Dat moment was bepalend voor Niels zijn toekomst in de automotive industrie. 

Niels is in 1995 begonnen aan de opleiding automonteur, deze studie heeft hij in 2002 afgerond. Na zijn studie in 2002 te hebben voltooid, koos hij ervoor zich verder te specialiseren in de Algemene Periodieke Keuring (APK), en behaalde zijn certificering als APK-keurmeester. Sindsdien heeft hij veel auto’s van binnen en buiten gezien en RDW-keuringsrapporten opgesteld. 

Bij een universeel auto bedrijf heeft hij de kansen gegrepen om zijn kennis van gemotoriseerde vervoersmiddelen flink op te schroeven. Vervolgens was hij in de rol van Chef Werkplaats verantwoordelijk voor de mensen en middelen. In 2018 is Niels begonnen bij Van Abeelen, het grootste onafhankelijk keuringsstation van Nederland waar hij als APK-keurmeester ongeveer 4000 auto’s per jaar heeft gekeurd.

Sinds 2024 zet Niels zijn uitgebreide APK kennis en ervaring in voor APK NiTo, zijn eigen onafhankelijke APK-keuringsstation in regio Roosendaal

Zijn overtuiging is dat een APK keuring bij een onafhankelijke partij moet gebeuren, een slager keurt immers zijn eigen vlees ook niet. Bij APK NiTo draait alles om APK-expertise, eerlijk werk en persoonlijke aandacht, daarom staat ook altijd de koffie klaar.

We bieden APK voor auto’s en bedrijfsbussen met aandrijving op elektriciteit, benzine, diesel, gas en combinaties hiervan.

Met aandacht voor mensen en passie voor auto’s is ons doel om de beste APK-service in de regio Roosendaal te bieden. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen indien u meer informatie wenst.