APK Nito

APK Nito is een onafhankelijk keurstation met ervaren APK-keurmeesters. Een vlotte objectieve keuring voor een vast bedrag.

APK voor lichte bedrijfsauto's in regio Roosendaal

In deze N1 voertuigcategorie vallen motorvoertuigen lichter dan 3500 kg, ontworpen en gebouwd voor goederenvervoer.

Carrosseriemodellen: pickup, bestelwagen met enkele cabine, bestelwagen met dubbele cabine, voertuig met drie wielen.

APK keuring voor bedrijfswagens

We bieden neutrale APK keuringen om onnodige reparaties te voorkomen. We zijn goed bereikbaar en RDW-gecertificeerd. Wij zijn gespecialiseerd in APK keuringen van lichte bedrijfsauto’s met aandrijving van benzine, diesel, elektriciteit en waterstof. 

Lichte bedrijfswagens worden Europees aangeduid als Light Commercial Vehicle (LCV), goederenvoertuigen met een maximale toegestane massa tot 3.5 ton. Wij verzorgen APK keuringen van bedrijfswagens met Nederlandse kentekens.

Klik hier als u APK voor uw camper wenst.

Wij zijn erkend door het RDW. Onze APK-keurmeesters zijn goed opgeleid en zeer ervaren.
RDW erkend APK keuringsstation

Neutrale APK keuring

We zijn een onafhankelijk APK keuringsstation. Dat betekent dat we geen commerciële verbintenis hebben met fabrikanten van auto onderdelen, banden of vloeistoffen. We hebben geen belang bij verkoop van auto onderdelen of toebehoren. We hebben ook geen belang om een voertuig af te keuren. Wij hebben geen druk van fabrikanten en geen voordeel bij afkeuringen of reparaties. We keuren het voertuig het liefst direct goed maar een herkeuring is gratis.  

Het voertuig snel weer op de weg

We zijn geen doorsnee autogarage. Wij doen niks anders dan Algemeen Periodieke Keuringen (APK). Onze inrichting is geoptimaliseert voor snelle en zorgvuldige APK keuringen. Uitzonderingen zijn mogelijk maar in de meeste gevallen is een bedrijfswagen binnen 30 minuten na start van de afspraak goedgekeurd en gereed om mee te nemen.

Transparante prijzen

Het gebeurt nogal eens dat koplampen niet meer goed zijn afgesteld, dit herstellen we gratis. In het geval dat er een lampje kapot vervangen we dit in overleg en tegen kostprijs.

We hebben géén verborgen kosten. Onze tarieven zijn inclusief 21% BTW, de benodigde milieumetingen en APK-afmeldkosten. 

Brandstof Tot 7 jaar Tot 30 jaar Oldtimers
Benzine / Elektrisch € 39,00 € 48,00 € 57,00
LPG / CNG /
Aardgas / Waterstof
€ 44,00 € 53,00 € 62,00
Diesel / Bio-diesel / GTL /
Ethanol / Bio-ethanol
€ 49,00 € 58,00 € 67,00

Toeslagen: € 9 bij ledig gewicht > 1700 kg en € 19 bij ledig gewicht > 2600kg.

Reserveer uw APK moment

Kies de dag en tijd van de APK-keuring voor uw bedrijfsbus, bestelwagen of pickup. Wij staan dan klaar zodat de technische keuring direct kan starten. Op deze manier is uw bedrijfswagen het snelste APK gekeurd en weer beschikbaar voor gebruik.  In geval u geen bedrijfswagen maar een personenauto heeft: dit is de pagina voor APK voor personenauto’s.

Zodra u autopapieren en sleutel geeft aan de APK keurmeester wordt uw voertuig ingeboekt. In de wachtruimte is koffie en thee beschikbaar.  We begrijpen het belang van de inzetbaarheid van voertuigen van ondernemers en werken doeltreffend.

Algemeen Periodieke Keuring van een bedrijfswagen
Algemeen Periodieke Keuring van een bedrijfswagen

Onze pluspunten

Hoe wij bedrijfswagens APK keuren

Elke keuring heeft dezelfde hoofdzaken.

 1. De ondernemer of wagenpark beheerder planned de APK keuring;
 2. Auto NiTo bevestigd het  gekozen keuringsmoment;
 3. Overdracht bedrijfsauto  aan de keurmeester;
 4. Start van de APK keuring;
 5. Einde APK keuring;
 6. Afmelden van het voertuig bij de RDW (3% kans op RDW steekproef);
 7. Overhandiging keuringsrapport. 
 

Zie ook onze veelgestelde APK-vragen.

Onze APK-keurmeester keurt uw bedrijfsauto maar is ook beschikbaar voor vragen en advies over voertuigaspecten welke buiten de APK-keuring vallen. Schroom niet om na de keuring gebruik te maken van onze expertise.

Vorige slide
Volgende slide

We zijn een RDW-erkend APK station. Dat betekent dat we conform de APK-richtlijnen de keuring uitvoeren welke is gebaseerdop de verkeersveiligheid, milieuaspecten en registratie van uw voertuig.

Onze onafhankelijke keuring omvat een diepgaande inspectie van uw auto op belangrijke verkeersveiligheidsaspecten, dit behelst remmen, schokdempers, stuurinrichting, wielophanging, autobanden, verlichting en carrosserie.

Bij een keuring geldt ‘meten is weten’. Dus de aanwezigheid van onderdelen als een roetfilter en katalysator wordt gecontroleert. De uitstoot van uitlaatgassen wordt exact gemeten en er volgt een check van het geluidsniveau.

We checken of de voertuiggegevens overeenstemmen met de RDW administratie alsmede de kilometerstand, het voertuigidentificatienummer (VIN nummer) en de gebruikte brandstof.

 1. Voertuiggegevens en identificatie;
 2. Bouwwijze van het voertuig;
 3. Afmetingen en massa’s;
 4. Motor, brandstofsystemen en milieu;
 5. Krachtoverbrenging;
 6. Assen;
 7. Ophanging;
 8. Stuurinrichting;
 9. Reminrichting;
 10. Carrosserie;
 11. Lichten, lichtsignalen en retroreflecterende voorzieningen;
 12. Verbinding personenauto en aanhangwagen;
 13. Diversen;
 14. Aanvullende eisen bij taxi’s.